Badrum

Nytt utseende – lika enkelt i badrummet

Med hjälp av Elega förnyar du också badrummets stil och funktioner mycket enkelt och förmånligt. Idéen är densamma: om stommarna är i gott skick, kan vi skapa ett nytt utseende med att endast byta luckor, handtag, bänkskivor och lådor.

Passar det här till ditt badrum?

Om de befintliga stommarna är i gott skick och fungerande, kan de sparas och badrummets utseende kan förnyas genom att byta luckor, handtag, bänkskivor och lådor.

Om stommarna måste förnyas, tillverkar vi nya stommar av MDF-belagda skivor som är ytterst fukttåliga. Luckor, bänkskivor och handtag är även de, fukttåliga.

Det är rationellt att förnya badrummets utrustning i samband med Elega-köksrenovering. Då kan planerings-, mätnings- och monteringsarbetet göras under samma besök och renoveringen orsakar mindre besvär.

Samtidigt är det lätt att öka funktionen

Det önskade utseendet finns säkert i det omfattande sortimentet. Vår kollektion innehåller rikligt med luckmodeller: släta luckor, spegelluckor, olika fräsningar osv. efter önskemål. Du kan välja badrummets inredning ton i ton med t.ex kökets och hallens inredning.

Vi har även ett stort handfatssortiment. Vid behov kan man också byta stommar eller utöka med nya stommar. Stommarna planeras och dimensioneras efter ditt badrum. Då kan man ta hela badrummet i bruk och få mer förvaringsutrymme!

Hur lång tid tar det att förnya badrummet?

När du har bestämt dig för att beställa badrumsrenovering, tillverkar vi de nya luckorna och stommarna med tillbehör på fabriken i Haapajärvi inom 4 veckor. Montören tar med sig de måttbeställda produkterna direkt hem till dig och monterar inom en arbetsdag.

Kan jag dela upp betalningen?

Ja det kan man, med Elega finansering kan du låna upp till 100 000 kr och dela upp din betalning i upp till 60 månader. Delbetalningen är enkel, trygg och förmånlig för dig som Elega-kund.

Elegas representant hjälper till med att se över det alternativ som passar er bäst och informerar om de förmånliga delbetalningarna.

Varför skulle jag be en expert komma hem till mig?

Att förnya badrummet väcker många frågetecken. Vi har 20 års erfarenhet och erbjuder kostnadsfri planering.

Beställ kostnadsfri planering

Så här tänker våra kunder om oss

Mer erfarenheter

Comments are closed.