Företaget

Elega är marknadsledare på köksrenoveringar

Vårt sätt att förnya köket är unikt. Tillverkning sker på fabriken i Finland. Idag är Elega ett ledande köksrenoveringsföretag med över 60 000 genomförda köksrenoveringar.

Var började allt?

Elega är ett finskt kökstillverkarföretag och grundades 1991. Med vårt unika servicekoncept är vi marknadsledare på köksrenoveringar i Finland och finns nu även i Sverige. Redan nu finns över 60 000 högklassiga Elega kök.

Elega sysselsätter ungefär 150 inrednings- och köksexperter. Vår moderna fabrik i Haapajärvi har transporter med egna bilar runt om i Sverige och Finland. Vår försäljnings- och monteringsservice omfattar Sverige och Finland.

Vår prioritet är hög kundtillfredställelse samt innovativa lösningar. Vi vill ge våra kunder det bästa möjliga sättet att genomföra köksrenoveringen.

Bekanta dig med vårt sätt att förnya köket.

Vilka värderingar styr vår verksamhet?

En leende kund – Elega förstår och uppskattar sina kunder genom att utföra det som man lovat. I Elegas servicetjänst ingår det, att kunder får mer än förväntat och är därigenom beredd att rekommendera Elega för sina vänner.

Energisk och pålitlig arbetsgemenskap – I Elegas arbetsgemenskap uppskattas flitighet, initiativkraft och ansvarstagande. Arbetskollegorna respekterar varandra och agerar i förtroende. Man uppmuntrar till öppenhet och sporrar till att med mod arbeta för gemenskapens bästa.

”Win-win-situation” – Elega bibehåller sitt försprång med sitt unika tillvägagångssätt med innovativ utveckling. Elegas strävan är ökad lönsamhet, som garanterar fortsatt affärsverksamhet. Utveckling är viktigare än tillväxt.

Elega agerar punktligt och ärligt, och beaktar lagar och föreskrifter. Att spara på miljö, tid och pengar är ett ekologiskt val.

Bilder på färdiga kök

Mer bilder

Så här tänker våra kunder om oss

Mer erfarenheter

Comments are closed.